- نویسنده : مدیر
- بازدید : 2000 مشاهده
- دسته بندی : آشپزی , خوراک مرغ و پرنده ,

مواد لازم :
دل مرغ 300 گرم
قارچ 300 گرم
پیاز یک عدد
رب گوجه فرنگی یه قاشق غذا خوری
پیازچه سه ساقه
پودر سیر یک قاشق چایخوری
نمک ، فلفل و پودر آویشن به میزان لازم
فلفل سبز تند یک تا دو عدد
آبلیمو یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
پیاز را خلالی کرده ، در کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی شود .
دل ها را خورد کرده و در روغن با حرارت ملایم تفت داده ، تا مغز پخت شود .
قارچ ، فلفل سبز و ادویه ها را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم
سپس رب گوجه فرنگی و آبلیمو را به آن لضافه میکنیم .
نصف استکان آب ریخته و در آن را گذاشته تا با حرارت ملایم جا بیفتد .