- نویسنده : مدیر
- بازدید : 4740 مشاهده
- دسته بندی : آشپزی , بستنی و نوشیدنی ,

شربت زنجبیل آماده سازی : 5 دقیقه
مدت انتظار : 15 دقیقه
مجموعاً : 20 دقیقه
مواد لازم :
- شکر
- 1/3 فنجان آب
- 1/3 فنجان وانیل
- نصف قاشق چایخوری شیره قند
- نصف قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده
- 1 و نیم قاشق چایخوری دارچین
- 1/4 قاشق چایخوری میخک آسیاب شده
- کمی جوز آسیاب شده
- کمی نمک
طرز تهیه :
1 . در یک قابلمه ی کوچک آب و شکر را بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید . هم بزنید تا شکر حل شود و شربت شفافی درست شود .
2 . وانیل ، شیره قند و ادویه ها را بریزید و هم بزنید . شعله را کم کنید بگذارید 3 دقیقه آهسته بجوشد تا کمی غلیظ شود . شربت به رنگ زنجبیلی پررنگ در می آید . روی آن را بپوشانید و تا وقتی می خواهید استفاده کنید در یخچال نگهداری کنید .
طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته , درست کردن شربت زنجبیل
3 . برای درست کردن لاته 60 گرم قهوه ی داغ یا 1 شات اسپرسوی داغ را با 180 گرم شیر کم چربی داغ شده مخلوط کنید .
1 تا 2 قاشق شربت زنجبیل اضافه کنید و هم بزنید . بچشید و اندازه ها را تنظیم کنید .
روی آن را طبق سلیقه با خامه ی تازه زده شده ، دارچین ، جوز یا تکه های ریز زنجبیل بلوری شده تزئین کنید .