
طرز تهیه ی ساندویچ مغز نان سفید
مواد لازم :
- ساندویچ مغز نان سفید
- ۲ عدد مغز
- ۳ عدد جعفری ساطوری شده
- قدری آب لیموترش
- ۳ قاشق سوپخوری فلفل
- قدری نمک
طرز تهیه :
پوست و رگ وریشه مغز را در آب سرد میگیریم و میشوئیم ، بعد مغز پاک شده را با یک لیوان آب و چند شاخه جعفری و یک عدد پیاز و کمی نمک و فلفل در ظرفی میریزیم و ظرف را روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید
پس از جوش آمدن یک ربع تا ۲۰ دقیقه برای پختن مغز کافی خواهد بود ، مغز را در صافی میریزیم تا آب آن کاملاً برود و کاملاً سرد بشود
مغز را با چنگال له میکنیم و آب لیمو و نمک و فلفل و جعفری خرد شده را با مغز له شده مخلوط میکنیم و روی نان بریده شده و قالب زده کمی کره میمالیم و کمی از مایه مغز روی نان قرار میدهیم و روی مغز را با یک حلقه لیمو ترش و برگ جعفری تزئین میکنیم .
ممکن است بعد از اینکه مغز کاملاً سرد شد آن را با کارد ورقه ورقه کرد و روی نان قرار داد و چند قطره آب لیمو هم به آن اضافه کرد و با برگ جعفری تزئین نمود و یا مایه مغز را در قیف ریخت و روی نان کره مالیده را به صورت حلقه و یا گل قرار داد .