
چگونه در خانه کالباس تهیه کنیم ؟
وعده غذایی : شام
زمان پخت : 150 دقیقه
نوع غذا : پیتزا و ساندویچ
زمان آماده سازی مواد : 0 دقیقه
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر :
مرغ درشت : یک عدد
مغز نان ساندویچی خرد شده : 3 قاشق غذاخوری
سیر : 3 الی 4 حبه درشت
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز : به مقدار لازم
سایر ادویه جات : در صورت تمایل و به مقدار دلخواه
باقلا یا مغز پسته : یک قاشق غذاخوری
هویج : 1/5قاشق غذاخوری ( پخته و خرد شده )
طرز تهیه :
1. پوست ، چربی و استخوان مرغ را بگیرید و گوشت آن را با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید .
2. مغز نان ساندویچی را خیس و با نمک ، ادویه و سیر رنده شده ریز ، به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .
3. یک سر سلفون را روی میز باز کنید و گوشت را روی آن پهن کنید و باقلا یا پسته و هویج را روی گوشت لایه لایه بریزید و آخرین لایه را با گوشت بپوشانید ، این عمل صرفاً به خاطر این است که اطراف کالباس کاملاً گوشتی باشد .
4. این نکته را هم بدانید ، وجود باقلا و هویج فقط برای زیباکردن کالباس در برش است و مزه خاصی به آن نمی دهد .
5. به کمک دست سلفون را روی گوشت برگردانید و گوشت را رول کنید . در ضمن رول کردن سعی کنید حباب هوا در آن نماند ، گوشت فشرده شود و دو سر آن به اندازه کافی جا برای گره زدن داشته باشد .
6. سلفون را سه دور اطراف گوشت بپیچید چون به راحتی روی هم قرار میگیرد به هیچ وجه ضمن پختن باز نمی شود .
7. یک سر کالباس را با سیم های مخصوص بسته بندی و محکم کنید . از سر دیگر با دست گوشت را فشرده کنید تا کالباس مانند بادکنک شده و وقتی با انگشت به آن فشار می دهید ، سفت باشد .
8. سر دیگر را هم با همان سیم ها ببندید . ظرف بزرگی را انتخاب کنید که اگر کالباس را در آن بگذارید به راحتی در کف آن قرار گیرد .
9. در ظرف آب بریزید و روی شعله قرار دهید وقتی به جوش آمد کالباس را در آن قرار دهید .( نکته مهم این است که آب حداقل 2 سانتی متر بالای کالباس قرار گیرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف کالباس پخته شود . یک ساعت و نیم فرصت دهید تا پخته شود ).
10. بعد از پخت، کالباس رادر یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود . بعد برش دهید اگر کالباس را گرم برش دهید خوب برش نمیخورد .