close
تبلیغات در اینترنت
آموزش طرز تهیه ی کالباس در خانه
جدید ترین مطالب
بخش بایگانی

عضویت در کانال عشق ماشین

عضویت در کانال عشق ماشین !

فروشگاه تیونرشاپ

  • نویسنده :
  • بازدید : 1979 مشاهده
  • دسته بندی : آشپزی ,

 

چگونه در خانه کالباس تهیه کنیم ؟

وعده غذایی : شام

زمان پخت : 150 دقیقه

نوع غذا : پیتزا و ساندویچ

زمان آماده سازی مواد : 0 دقیقه 

 

 



 

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر :

مرغ درشت : یک عدد

مغز نان ساندویچی خرد شده : 3 قاشق غذاخوری

سیر : 3 الی 4 حبه درشت

نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز : به مقدار لازم

سایر ادویه جات : در صورت تمایل و به مقدار دلخواه

باقلا یا مغز پسته : یک قاشق غذاخوری

هویج : 1/5قاشق غذاخوری ( پخته و خرد شده )

 



طرز تهیه :

1. پوست ، چربی و استخوان مرغ را بگیرید و گوشت آن را با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید .

2. مغز نان ساندویچی را خیس و با نمک ، ادویه و سیر رنده شده ریز ، به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .

3. یک سر سلفون را روی میز باز کنید و گوشت را روی آن پهن کنید و باقلا یا پسته و هویج را روی گوشت لایه لایه بریزید و آخرین لایه را با گوشت بپوشانید ، این عمل صرفاً به خاطر این است که اطراف کالباس کاملاً گوشتی باشد .

4. این نکته را هم بدانید ، وجود باقلا و هویج فقط برای زیباکردن کالباس در برش است و مزه خاصی به آن نمی دهد .

5. به کمک دست سلفون را روی گوشت برگردانید و گوشت را رول کنید . در ضمن رول کردن سعی کنید حباب هوا در آن نماند ، گوشت فشرده شود و دو سر آن به اندازه کافی جا برای گره زدن داشته باشد .

6. سلفون را سه دور اطراف گوشت بپیچید  چون به راحتی روی هم قرار میگیرد به هیچ وجه ضمن پختن باز نمی شود .

7. یک سر کالباس را با سیم های مخصوص بسته بندی و محکم کنید . از سر دیگر با دست گوشت را فشرده کنید تا کالباس مانند بادکنک شده و وقتی با انگشت به آن فشار می دهید ، سفت باشد .

8. سر دیگر را هم با همان سیم ها ببندید . ظرف بزرگی را انتخاب کنید که اگر کالباس را در آن بگذارید به راحتی در کف آن قرار گیرد .

9. در ظرف آب بریزید و روی شعله قرار دهید وقتی به جوش آمد کالباس را در آن قرار دهید .( نکته مهم این است که آب حداقل 2 سانتی متر بالای کالباس قرار گیرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف کالباس پخته شود . یک ساعت و نیم فرصت دهید تا پخته شود ).

10. بعد از پخت، کالباس رادر یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود . بعد برش دهید اگر کالباس را گرم برش دهید خوب برش نمیخورد .

تظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی