- نویسنده : مدیر
- بازدید : 1774 مشاهده
- دسته بندی : آشپزی , بستنی و نوشیدنی ,

مواد لازم :
قهوه اسپرسو سه پیمانه
اسپری خامه به میزان لازم
پودر کاکائو برای تزئین به میزان لازم
نکته :
1- اسپرسو در زبان ایتالیایی یعنی فوری
2 – حجم فنجان اسپرسو نباید بشتر از 50 سی سی باشد .
3 – قهوه اسپرسو همراه با شکلات و یک لیوان آب سرد سرو میشود
4 – قهوه اسپرسو را حدود 80 تا 90 درصد تفت داده سپس آسیاب میکنند .
5 – قهوه اسپرسو از قهوه فرانسه نرمتر است
طرز تهیه :
اسپرسو را داخل سبد دستگاه اسپرسو میریزیم . فنجان مخصوص سرو اسپرسو را زیر دستگاه گذاشته و بین 30 الی 40 سی سی از فنجان را پر کرده ، سپس با اسپری خامه را روی اسپرسو میریزیم و با پودر کاکائو روی خامه را تزئین کرده و با شکلات کوچک سرو میکنیم .