مجله مجازی تیونر

جدید ترین مطالب
بخش بایگانی

عضویت در کانال عشق ماشین

عضویت در کانال عشق ماشین !

فروشگاه تیونرشاپ

طرز تهیه ی اسپرسو کامپانا

جمعه 11 اردیبهشت 1394

 

طرز تهیه ی اسپرسو کامپانا

مواد لازم :


قهوه اسپرسو سه پیمانه
اسپری خامه به میزان لازم
پودر کاکائو برای تزئین به میزان لازم

 

 


 



نکته :

1-  اسپرسو در زبان ایتالیایی یعنی فوری

2 – حجم فنجان اسپرسو نباید بشتر از 50 سی سی باشد .

3 – قهوه اسپرسو همراه با شکلات و یک لیوان آب سرد سرو میشود

4 – قهوه اسپرسو را حدود 80 تا 90 درصد تفت داده سپس آسیاب میکنند .

5 – قهوه اسپرسو از قهوه فرانسه نرمتر است

 


 

طرز تهیه :

 

 

اسپرسو را داخل سبد دستگاه اسپرسو میریزیم . فنجان مخصوص سرو اسپرسو را زیر دستگاه گذاشته و بین 30 الی 40 سی سی از فنجان را پر کرده  ، سپس با اسپری خامه را روی اسپرسو میریزیم و با پودر کاکائو روی خامه را تزئین کرده و با شکلات کوچک سرو میکنیم .



تظرات ارسال شده

کد امنیتی رفرش