- نویسنده : مدیر
- بازدید : 1266 مشاهده
- دسته بندی : آشپزی , دسر و مربا ,

مواد لازم :
شیر دو و نیم پیمانه
شکر یک پیمانه
پودر ژلاتین دو قاشق سوپ خوری
خامه فرم گرفته یک و نیم پیمانه
پودر ژله کیوی با لیمو ترش یک بسته
زرده تخم مرغ 4 عدد
اسانس لیمو سه قطره
آب سرد 3/1 پیمانه
مارمالاد کیوی 4 قاشق سوپ خوری
کیوی حلقه شده برای تزئین
آبجوش به میزان لازم
طرز تهیه :
طرز تهیه برای 12 نفر : پودر ژله را در یک لیوان آبجوش حل کرده و آنقدر هم میزنیم تا ذرات پودری آن دیده نشود .
سپس مارمالاد کیوی و خامه را به مایع اضافه کرده و مخلوط میکنیم .
کف و دیواره ی قالب پاند کیک را با روغن مایع کمی چرب میکنیم و مخلوط ژلاتین کیوی را داخل آب ریخته و به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته تا کاملا خودش را بگیرد
سپس زرده های تخم مرغ را همراه شکر با همزن برقی میزنیم تا شکر داخل تخم مرغ حل شود .
بعد اسانس را اضافه میکنیم و به مدت 10 ثانیه هم میزنیم . آنگاه شیر را داخل ظرفی جوشانده و کمکم به مواد تخم مرغی ، در حال هم زدن اضافه میکنیم .
پودر ژلاتین را روی مقداری آب سرد ریخته و به طریق بن ماری حل میکنیم ، سپس به مواد اضافه میکنیم و با همزن ، هم میزنیم تا ژلاتین جذب مایه شود
ظرف را حدود نیم ساعت کنار گذاشته تا کمی خنک شود ، حالا خامه فرم گرفته را به مواد اضافه کرده دوباره هم زده تا یک مایه یکدست و صافی به وجود آید
قالب را از یخچال بیرون آورده و مایه ی سفید رنگ را کمکم روی ژله کیوی بسته شده میریزیم ، سپس دوباره قالب را داخل یخچال به مدت 2 تا 3 ساعت گذاشته تا کاملا دسر بسته شود .
ظرف دسر را یک لحظه داخل آب گرم قرار داده و باواریا را داخل ظرف مناسبی برمی گردانیم و با حلقه های کیوی ترئین میکنیم .