- نویسنده : مدیر
- بازدید : 3256 مشاهده
- دسته بندی : آشپزی , خوراک مرغ و پرنده ,

مواد لازم :
سینه یا ران مرغ دو عدد
پیاز یک عدد
سیر 4 تا 5 حبه
آب نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، زعفران و روغن به میزان لازم
شکر سه قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
ابتدا پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و با کمی روغن تفت میدهیم تا طلایی رنگ و سبک شود و آنها را کنار گذاشته ، بعد به مرغ ، نمک ، فلفل سیاه و کمی زعفران زده و هر دو طرف آن را در روغن سرخ میکنیم .
پیازهای سرخ شده را به مرغ افزوده ، آنگاه زردچوبه را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و به این مخلوط دو لیوان آب می افزاییم ،
وقتی جوش آمد ، حبه سیرهای پوست گرفته و شکر را اضافه میکنیم و حرارت را کم و اجازه میدهیم تا این خورش جا بیافتد .
سپس سیبزمینی ها را خلالی خرد کرده و جداگانه سرخ میکنیم و هنگام سرو غذا روی مرغ ها میریزیم .