
در این پست قصد داریم شما را با انواع شوت در بازی محبوب فوتبال pes آشنا کنیم تا با استفاده از این آموزش ها بتوانید با توجه به شرایط شوت های قدرتی و دقیق و هدفمند بزنید !
برای این منظور در ادامه ی مطلب با ما همراه باشید !
شوت روپا : بعد از زدن شوت دکمه ی L2 رو فشار بدید ، بازیکن یه شوت محکم و روپا میزنه
چیپ : شوت + L1
این حرکت نیز چیپ هست و برای زمانی خوبه که دروازبان خوابیده یا کنترل کامل برای گرفتن توپ نداره و یا از توپ دوره. اگه به دروازبان نزدیک هستید و اون هنوز نخوابیده برا گرفتن توپ شما ، اگه این دکمه رو بزنید راحت میگیرش.
چیپ ریز : چیپ ریز یکی از مهمترین و رایجترین روشهای گلزنی بین pes بازهای کشور است و یادگیری اون بسیار ساده هستش. اول میریم به سراغ اینکه این ضربه با چه دکمه هایی از دسته زده میشه و اینکه در چه موقعیتی باید باشیم تا بتونیم این ضربه رو بزنیم. این ضربه ی زیبا و فنی با دکمه شوت + R1 زده میشه و فقط در شرایط تک به تک این دکمه عمل میکنه ، یعنی شما نمیتونید مثلا از وسط زمین چیپ ریز بزنید و هدف از این ضربه عبور دادن توپ از بالای سر دروازبان هستش. اما شرایط این ضربه نیز باید فراهم بشه ، مثلا فاصله ی شما تا دروازه کم باشه. چون این یه ضربه ی فنی هستش خیلی آروم توپ وارد گل میشه ، پس شما باید فاصله ی مهاجمتون که صاحب توپ هستش رو با دروازه بان درست تشخیص بدین تا دفاع ها نتونن توپ رو دفع کنند. دو نکته ی خیلی مهم تو این ظربه وجود داره که شما حتما باید رعایت کنید. اولا اینکه شما اول باید تو محوطه ی جریمه باشید و دروازبان برای گرفتن توپ سمت شما بیاد. دوما اینکه شما اول باید شوتتون رو پر کنید و به محض اینکه بازیکنتون اومد شوت بزنه R1 رو بزنید. توجه کنید که هنگامی که میخواین چیپ ریز بزنید با مهاجمتون که صاحب توپه بدون سرعت حرکت کنید ، یعنی دستتون رو R1 نباشه و فقط وقتی R1 رو بزنید که قدرت شوتتون پر شده باشه. اینکارو باید سریع انجام بدین.
چیپ بلند : شوت + L1
این ضربه برای مواقعی استفاده میشه که شما با دروازبان تک به تک هستین و دروازبان از دروازه اومده بیرون و فاصله ی شما تا دروازه زیاد هستش.
فرق چیپ بلند با چیپ ریز اینه که شما چیپ بلند رو از وقتی که وارد زمین حریف شدین میتونید بزنید ، ولی چیپ ریز زدنش فقط تو محوطه جریمه امکان پذیره. توجه داشته باشید که وقتی شما چیپ میزنید دستتون رو دکمه ی سرعت باشه چیپتون خراب میشه.
چیپ فنی ( چیپ بالای سر دروازبان ) : شوت + L2
با این حرکت شما چیپ به دروازبان میزنید ( از بالای سر دروازبان ) به طوری که نمیتونه بگیره ، ولی ممکنه گل نشه.
شوت بغل پا ( برای موقعیتهای تک به تک ) : شوت + R2
با گرفتن این دکمه ها شوت شما به صورت بغل پا خواهد بود و برای تک به تک مناسبه. مثلا وقتی تک به تک میریم با رونالدو بعضیا رو خراب میکنه و برای بهتر زدن در ضربات نزدیکش با R2 امکان گل زدن خیلی بیشتر میشه. فقط سعی کنید زمینی بزنید بهتره.
پنالتی ( نحوه ی پنالتی زدن ) : تا وسط یا یکم بیشتر قدرت رو پر کن ، بازیکن که رفت سمت توپ جهت چپ یا راست رو بگیر و تا شوت نزده ول نکن
برای مشاهده ی سایر آموزش های فوتبال pes اینجا کلیک نمایید . . .
عالی بود مرسی 🌸
همگردی.gif)
از اطلاع رسانی مکان ها و رویدادهای مورد علاقه گرفته
تـــــا
بسته های پیشنهادی همگردی برای مخاطبان عزیز
کافی است همین امروز در سایت ثبت نام کرده و حضور فعال داشته باشید. ما هم برای شما برنامه های مفرح زیادی داریم