close
تبلیغات در اینترنت
20 خوراکی برای مقابله با سرطان
loading...
سرویس سایت سایت رزبلاگ بزرگترین سرویس ارائه خدمات سایت نویسی حرفه ای در ایران

مجله مجازی تیونر

در این مقاله قصد داریم شما را به 20 خوراکی شگفت لنگیز جهت مقابله و پیشگیری و مبارزه با بیماری سرطان آشنا کنیم ! با ما همراه باشید ...

عضویت در کانال عشق ماشین
عضویت در کانال عشق ماشین !
فروشگاه تیونرشاپ

در این مقاله قصد داریم شما را به 20 خوراکی شگفت لنگیز جهت مقابله و پیشگیری و مبارزه با بیماری سرطان آشنا کنیم ! برای توضیحات بیشتر و آشنایی با 20 خوراکی و تاثیر معجزه آسای آنها در مقابله با سرطان در ادامه ی مطلب با ما همراه باشید . . .

یکی از مهمترین خواص گوجه فرنگی ضدسرطان بودن آن است

1 - گوجه فرنگی : گوجه فرنگی غیر از ویتامین سی ، محتوی مقدار زیادی " لیکوپن " می باشد . لیکوپن ماده ای است که خطر سرطان های پروستات و تخمدان را کاهش می دهد .

فراورده های گوجه فرنگی از قبیل : رب گوجه فرنگی ، سس گوجه فرنگی و کچاپ نیز ضد سرطان می باشند .

2 - کلم بروکلی و دیگر کلم ها : کلم ها غیر از کلسیم ، منبع عالی " سولفورافان " هستند . این ماده خطر بروز سرطان های معده ، سینه و پوست را کاهش می دهد . مقدار سولفورافان در کلم بروکلی بیشتر از بقیه کلم ها میباشد .

3- آواکادو : پتاسیم آواکادو بیشتر از موز است . همچنین ، منبع خوب بتاکاروتن و آنتی اکسیدان می باشد . مصرف آواکادو برای بهبود سرطان کبد و بیماری های کبدی مفید است .

یکی از خواص توت ها ضد سرطان بودن آنهاست

4 - توت ها : توت ها دارای ماده ای به نام " آنتوسیانین " هستند که این ماده یک آنتی اکسیدان قوی می باشد و در برابر سرطان های روده بزرگ و مری از بدن محافظت می کند .

5 - دانه سویا : سویا داری " ایزوفلاون " می باشد . محصولات به دست آمده از سویا مانند توفو ، شیر سویا و آجیل سویا نیز دارای این ماده می باشند . این ماده خطر سرطان های سینه ، تخمدان و پروستات را کاهش می دهد که این کار را به وسیله محافظت سلول های بدن از اثرات زیان آور استروژن ها انجام می دهد .

یکی از مهمترین خواص چای ضد سرطان بودن آن است

6 - چای : چای سبز و چای سیاه دارای منبع طبیعی کتچین می باشند . این ماده یک آنتی اکسیدان قوی می باشد و از رشد سرطان جلوگیری می کند . همچنین سرطان های کبد ، پوست و معده را کاهش می دهد .

7 - کدو تنبل : کدو تنبل ، هویج ، نارنج ، فلفل قرمز و زرد و سیب زمینی شیرین منبع غنی " بتا کاروتن " هستند که به عنوان آنتی اکسیدان های قوی شناخته شده اند و مصرف مداوم آنها منجر به کاهش انواع مختلف سرطان ها می شود .

یکی از مهمترین خواص اسفناج ضد سرطان بودن آن است

8 - اسفناج : اسفناج دارای " لوتئین " ، ویتامین های E ، C ، A می باشد . همه این مواد به عنوان آنتی اکسیدان شناخته شده اند . اسفناج سرطان های کبد ، ریه ، سینه ، تخمدان ، روده بزرگ و پروستات را از بدن دور می کند .

9 - چغندر قرمز : چغندر دارای " فلاوونوئید " می باشد . این ماده به عنوان یک ضد سرطان شناسایی شده است . ادرار اشخاص مصرف کننده این چغندر ، قرمز رنگ می باشد .

یکی از مهمترین خواص هویج ضد سرطان بودن آن است !

10 - هویج : هویج دارای " بتاکاروتن " زیادی می باشد و برای جلوگیری از سرطان های ریه ، دهان ، حلق ، معده ، روده ، کیسه صفرا ، پروستات و سینه بسیار مفید می باشد . البته نباید در مصرف آن زیاده روی کرد .

یکی از مهمترین خواص سیر ضد سرطان بودن آن می باشد !

11 - سیر : طبق مطالعات خانواده پیازها ، از قبیل ، سیر ، موسیر و تره فرنگی ، در افراد سالم سلول های سرطان زا را از بین می برند و در بیماران سرطانی ، رشد این سلول ها را کاهش می دهند . که در این بین سیر تاثیر بیشتری دارد . به طور کلی ، سیر خطر سرطان های معده ، روده بزرگ ، مری و سینه را کم می کند . سیر ریز ریز شده را 10 دقیقه قبل از آماده شدن غذا ، در غذای خود بریزید تا قدرت مبارزه با سرطان را در بدن خود افزایش دهید .

یکی از مهمترین خواص آناناس زد سرطان بودن آن است

12 - آناناس : آناناس حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین C می باشد . این میوه ، بدن را در برابر سرطان های ریه و سینه حفاظت می کند .

یکی از مهمترین خواص سیب ضد سرطان بودن آن است

13 - سیب : همانطور که می دانید سیب یک آنتی اکسیدان می باشد . علاوه بر آن ، دارای ماده ای به نام کوئرستین می باشد . این ماده خطر سرطان ریه و رشد سلول های سرطان پروستات را کاهش می دهد .

یکی از مهمترین خواص پرتقال ضد سرطان بودن آن است

14 - پرتغال : همانطور که می دانید ، پرتقال یکی از غنی ترین منابع ویتامین C است . طبق تحقیقات ، این میوه اثر ضد سرطانی نیز دارد . پرتقال ، از سرطان معده و ریه جلوگیری می کند .

15 - انگور قرمز : انگور قرمز دارای ماده ای است که از فعالیت آنزیمی که مسئول ساخت و رشد سلول های سرطانی است ، جلوگیری می کند .

16 - ریشه شیرین بیان : ریشه شیرین بیان از رشد سلول های سرطان پروستات جلوگیری می کند . ولی در مصرف آن زیاده روی نکنید ، زیرا مصرف بیش از اندازه آن ، موجب افزایش فشار خون می گردد .

یکی از مهمترین خواص قارچ خاصیت ضد سرطان بودن آن است

17 - قارچ : قارچ موجب افزایش سطح ایمنی بدن شده و با سلول های سرطانی مبارزه میکند .

18 - غذاهای دریایی و روغن ماهی : از آنجایی که غذاهای دریایی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 می باشند ، روی سوخت و ساز سلول ها اثر دارند و مصرف اسیدهای چرب اشباع را کاهش می دهند . مصرف روزانه ی این غذاها ، قوی ترین و موثرترین اسلحه برای مبارزه با سرطان ها می باشد و سرطان هایی از قبیل ، روده بزرگ ، پروستات و سینه را از بین می برند .

یکی از مهمترین خواص مویز ضد سرطان بودن آن است

19 - مویز : حاوی اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 و ویتامین E می باشد . مویز ضد سرطان ، درمان کننده سرطان ، درمان کننده بیماری های قلبی و پایین آورنده فشار خون است و برای نرمی و انعطاف پذیری رگ ها بسیار مفید می باشد .

20 - زردچوبه : زردچوبه از سرطان های معده و روده بزرگ جلوگیری می کند . همچنین تعداد سلول های سرطانی را کاهش می دهد .

درباره : سبک زندگی , سلامت ,
برچسب ها : 20 خوراکی برای مقابله با سرطان , خوراکی هایی برای مقابله با سرطان , خوراکی مقابله با سرطان , مقابله با سرطان , 20 راه مقابله با سرطان , کاهش خطر سرطان , سرطان , کاهش سرطان , 20 خوراکی برای کاهش سرطان , 20 خوراکی برای کاهش خطر سرطان , مبارزه با سرطان , خطر سرطان , مقابله با خطر سرطان , بیماری سرطان ,
بازدید : 621 تاریخ : چهارشنبه 17 خرداد 1396 زمان : 16:34 نویسنده : مدیر نظرات ()
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

آمار سایت
  • کل مطالب : 303
  • کل نظرات : 82
  • افراد آنلاین : 7
  • تعداد اعضا : 3
  • آی پی امروز : 0
  • آی پی دیروز : 616
  • بازدید امروز : 304
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 304
  • بازدید ماه : 304
  • بازدید سال : 304
  • بازدید کلی : 1,674,395
  • مطالب
    کدهای اختصاصی