
مواد لازم :
بادنجان 6 عدد
گوشت گوسفندی با استخوان 400 گرم
پیاز داغ یک پیمانه
کشک 200 گرم
پیاز یک عدد
آب ، زردچوبه ، نمک و فلفل به میزان لازم
نعنا خشک یک قاشق غذاخوری
گردو 50 گرم
طرز تهیه :
بادنجان را روی شعله ی گاز یا در فر کبابی میکنیم .
گوشت را با یک عدد پیاز ، آب و کمی زردچوبه میپزیم ، به پختن ادامه میدهیم تا زمانی که به اندازه ی نصف لیوان آب آن باقی بماند .
سپس استخوان آن را جدا کرده و میکوبیم
بادنجان را پوست کنده و آن را میکوبیم . آنگاه گوشت و بادنجان ، آب گوشت و کشک را اضافه و همه ی مواد را روی حرارت ملایم میگذاریم و هم میزنیم .
با نعنا ، یک قاشق روغن و کمی زردچوبه ، نعنا داغ درست میکنیم و نیمی از آن را به مخلوط گوشت و بادنجان اضافه میکنیم .